ÇANAKKALE / YENİCE - Kalkım İlkokulu

Nis

3/B,  4/B ve Özel Eğitim sınıflarımız Havran gezisinde gönüllerince eğlendiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  bayramını coşku ile kutladık.

"Sadece büyük liderler geleceği küçük kalplere emanet eder!"

Büyük liderimiz M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Çocuklarımızın yüzünü güldüren etkinlikler için günlerdir emek veren öğretmenlerimizle  yaptığımız kahvaltının da sohbetin de tadı bir başka!

Mrt

Öğretmenlerimizle geleneksel iftarımızda bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baykal'a ve Şube Müdürümüz Sayın Önder Çakıcı'ya teşekkür ediyoruz.

Büyük bir aileyiz biz. Bir birimizi severek sayarak, eğitimde doğru adımlarla yürümektir en büyük çabamız. Daha nice iftarlarda birlikte olmayı diliyoruz.

Bize bu güzel geceyi hazırlayan Teras Kafeye teşekkürler.

Mrt

"Ormansız yurt vatan değildir."

Orman Genel Müdürlüğünün etkinlik tırı beldemizdeydi. Fidan dikiminden oyunlara, 5D filmlere birçok etkinliğe katılan çocuklarımız hem eğlendiler hem öğrendiler. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ders: Hayat Bilgisi

Konu: Yerel Yönetimler

3/A ve 3/B sınıflarımız bugün okulu belediyeye taşıdılar. Merak ettikleri her konuyu birinci ağızdan belediye başkanımızdan öğrendiler.

Sabrından,  samimiyetinden ve hoşgörüsünden ötürü Başkanımız Sayın İbrahim Taşkın'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

109 yıl önce Çanakkale'de yokluk varlığı,  maneviyat maddiyatı yendi. Esaretin zincirini can vererek kıran vatan evlatları;  ruhunuz şad olsun.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Murat Büyük ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baykal okul inşaatımızda incelemelerde bulundular.

Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baykal'a ve Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Taşkın'a zarif karanfiller için gönül dolusu teşekkürler.

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Tüm kadınların korkusuzca, özgürce ve güvenle adım atabildiği bir dünya olması dileğiyle...

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Yasin Batman'ın ilkokula yönelik düzenlenlediği "Tütün  Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam" konulu seminer için teşekkür ederiz.

Mrt

Okul inşaatımızda emeği geçenlerle birlikte keyifli bir öğlen yemeği yedik.

Mrt

Yeşilay Haftası programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ortaokul özel eğitim öğrencilerimiz ve okulda yaptığımız deneme sınavı birincilerimiz Bursa gezisinde gönüllerince gezip eğlendiler.

Şbt

Okul inşaatımız hızla devam ediyor. Mimarımız Aytekin bey nezaretinde inşaatı gezdik. Kendisine nezaketinden ve duyarlı çalışma temposundan ötürü çok teşekkür ediyoruz.